Zoeken in de website

Selecteer uw taal

LIFESTYLE 2017 HET CONCEPT

MEER HOUSEBOATING→

Hotel | Bed & Breakfast " De Friese Meren " Geniet van onze gastvrijheid!

VAARHUIS | het concept

Deskundig, gepassioneerd & oprecht

Ons concept is gestart met zelf beleven!

Het VaarHuis
Dit schip en later een VaarAppartement en de VaarLoft werden beide door de VaarHuis Groep in de vaart gebracht. In de afgelopen jaren introduceerde zij i.s.m. haar partners meerdere varianten Huisboten. Deze kennis delen wij klanten en huisbootbouwers. VaarHuis is sinds 2010 actief op het gebied van houseboating.

Lees ook: 'Een terugblik uit eigen ervaring'

The best of all worlds
De VaarHuis Groep heeft het concept VaarHuis in Nederland i.s.m. zijn partners naar het hoogste niveau gebracht zowel varend (specialisme) als drijvend. Innovatief, flexibel, top kwaliteit, creativiteit en ongekende service.

Dit is slechts een selectie van kenmerken waardoor de VaarHuis Groep met regemaat wordt benaderd door klanten die dit innovatieve Huisboot 
concept verder willen leren kennen.

Wegdromen in een boomhut, pipowagen of havenkraan?

Jazeker, in dit rijtje originele overnachtlocaties hoort de VaarHuis Groep!

Zelf beleven!
Het team van de VaarHuis Groep staat in voor 'first class' hospitality met varende hotelwaardige VaarHuizen in Nederland.

Wij varen u!
Een 'cruise concept' waarbij de gast niet zelf vaart , het verblijf is altijd 'ontzorgd' en inclusief unieke VaarService. Na het afmeren gaat de schipper, tevens uw gastheer, van boord en komt terug wanneer u verplaatst wordt met deze uniek varende vakantie verblijven.

Onze schepen zijn bewust geen 'Yacht-charter' boten. Wij hebben gekozen voor een nieuwe invulling. Met name 'shortstay' van de beleving op het water of een heerlijk lange 'ontzorgde' vakantie op een VaarHuis.

HuisHavens
De VaarHuis Groep vaart vanuit meerdere locaties in Friesland. Niet alleen uniek maar vooral het gehele jaar dé perfecte hangout voor wie even aan de drukte wil ontsnappen en houdt van het échte vakantie gevoel. Onthaasten, gastvrijheid & service, uw ultieme vakantie / uitje op het water.

Wij ontvangen u graag in één van onze HuisHavens.

Bekijk hier de locaties

Contact opnemen

Meer informatie?


Wij zijn bereikbaar via: 

  24/7 Per WhatsApp
     +31 (0) 611 37 4112
     (alleen berichten service) 
✓  E-mail of vul het contactformulier in

Telefoon: +31 (0) 85 483 2141
E-mail:     contact@vaarhuisgroep.nl
 

Onze huispartners

FRIESLAND

VAARHUIS GROEP

,Oant Sjen!'


U kunt terecht bij onze Advies- & Verkoophaven.
Deze is gevestigd in Terherne, het watersporthart van de Friese meren. Wij ontvangen u graag op afspraak voor een vrijblijvend gesprek of rondleiding aan boord van één van onze schepen.

Wolkom yn Fryslân!
______________________________________________